Senin Mağazan

10-09-2022 11:31
Senin Mağazan
Sokak Stilinde Giyimin Adresi Olan Markamız Hem Mağaza Ortamı İle Hem Web Sitesi İle Kolay Erişim İmkanı Sağlıyor!
 
 

Giyim sektörüne yeni bir soluk kazandırmak ve giyim ürünlerine karakteristik dokunuşlar yapmak gayesiyle yola çıkan T-35 firmasının yolculuğu 2014 yılında başladı. İzmir Karşıyaka’da satış hayatına başlayan firma, özgün tınılarla tasarladığı kıyafetler ile sadık bir müşteri kitlesi edindi. İlk yıllarında spor ve alternatif giyim üzerine yoğunlaşan T-35, baskılı kıyafet tasarımlarından sonra koleksiyonuna hediyelik kategorisini de ekleyerek özel tasarım takı ve kişisel hediye fikirleri konusunda ürün yelpazesini oldukça zenginleştirdi.

Siparişten teslimata kadar olan tüm süreçlerde müşteri memnuniyetini her zaman ilk sıraya koyan firmamız, online mağazasıyla sizlere keyifli bir alışverişin kapısını açıyor. İçinizdeki stili ortaya çıkaran T-35 dünyası, genç ve yenilikçi yaklaşımını sürdürerek sizlerle birlikle yürüdüğü gelişim yolculuğuna hız kesmeden devam ediyor. Online alışverişin tüm gereklerini yerine getiren enerjik satış ekibimiz ve gelişmiş site altyapımızla her zaman hizmetinizdeyiz.
 Senin tarzın, senin mağazan! T-shirt35 mağazasını ziyaret ederek ürünleri canlı gör, dene ve satın al. Yüzlerce çeşit ürün senin için tek mağazada. Fark yaratmak için seni de T-35'e bekliyoruz!
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.